Maanrakennus luotettavasti Iisalmen ja Pohjois-Savon alueella

Jätä meille tarjouspyyntö
Kaivuutyöt Iisalmi

Toteutamme monipuoliset ja ammattitaitoa vaativat maanrakennuspalvelut sekä kaivuutyöt laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Palveluihimme kuuluvat maanrakennuksen lisäksi muun muassa maa-aineksen kuljetus, kunnallistekniikan työt, lumityöt sekä monet muut oheiset palvelut. Koska meillä on alalta jo vuosikymmenien kokemus, osaamme arvioida tehtävälle työlle tarkan aikataulun, jonka puitteissa pysymme vaikeissakin olosuhteissa. Maansiirto A. Leskinen Oy palvelee kaikkia Kuopion ja Iisalmen sekä muun Pohjois-Savon alueen asiakkaita tarmokkaasti ja ystävällisesti. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Kaivuutyöt

Maanrakentamisen yleistöiden lisäksi teemme monipuolisesti erilaisia kaivuutöitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa työmaasi kaivuut huolellisesti ja tarkasti sopivalla kaivurikalustolla. Kaivuutöihin kuuluvat ojien kaivaminen, teiden pohjustus sekä muut kiinteistön kaivuutyöt perustustöistä puutarhaan. Teemme lisäksi salaojituksien kaivuutyöt suurille ja pienille kiinteistöille. 


Voit kysyä kaivuutöiden yksityiskohdista ja toteutuksesta tarkemmin soittamalla meille tai ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä

Maanrakennustyöt

Maanrakentamiseen liittyvät työt ovat pääasiallinen toimialamme. Toteutamme kaikki oleelliset maanrakentamisen työt vuosikymmenten kokemuksella ja laadukkaalla ammattikalustolla. Meiltä voit tilata joko yksittäisiä maanrakennuksen palveluita tai kokonaisvaltaisen paketin, jonka puitteissa teemme kaikki tarvitsemasi työt alusta loppuun. Maanrakennustöihin voidaan luetella muun muassa maa-aineksen kuljetukset, talojen pohjatyöt, kunnallistekniset työt sekä muut maanrakentamiseen liittyvät työt.

Maa-aineksen kuljetuksissa käyttämämme kuljetus- ja kippauskalusto pitää huolen soran, mullan ja sepelin varmasta siirrosta työmaallesi tai sieltä pois. Talojen pohjatyöt hoituvat meiltä joko erikseen tai maa-aineksen siirron ohessa. Hyvin
tasoitettu pohja takaa vahvan perustuksen uudisrakentajalle, etenkin jos maa-aines on valittu ja levitetty oikein. Teemme pohjatyöt omakotitaloista rivitaloihin ja suurempiin kiinteistöihin. Kunnallistekniikan kaivuutöissä ja asentamisessa tarvitaan myös aina ammattiapua. Sähköjen ja vesijohtojen vetäminen on paras jättää meidän osaaviin käsiimme.

Muut palvelut

Teemme maanrakennuksen ohella myös lumi- ja vihertöitä. Auraamme ja siirrämme Suomen talven lumipeiton yksityisten, yritysten ja julkislaitosten pihoilta ja kulkureiteiltä. Nopeasti tehdyt lumityöt takaavat vaivattoman ja turvallisen kulun kotiin ja työpaikalle. Tarjoamme lisäksi viherrakennuspalveluita viherpeukaloille, jotka kaipaavat astetta suurempaa kalustoa kodin tai työpaikan pihatöitä varten. 


Kysy lisää muista Maansiirto A. Leskisen palveluista tai jätä tarjouspyyntö.

Pyydä tarjous